Sponsoren 2024

Sponsoren

Het Nieuwjaarsconcert Hummelo is een initiatief van de Stichting Nieuwjaarsconcert Hummelo en wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren te weten:
Timmer- en aannemersbedrijf De Vries

'Maatwerk', 'Alles behalve standaard', 'Afspraak is afspraak', 'Wij zijn niet bang om de onderste steen boven te zetten'. Met deze beloften en kreten verzorgt Timmer- en aannemersbedrijf De Vries uw complete restauratie, nieuwbouw, verbouwing, renovatie en onderhoudsprojecten. Dit doen we met vakmanschap en met liefde voor het vak.

www.devrieshummelo.nl

Image
Van Weeghel Doppenberg Kamps notarissen

Vroeg of laat heeft iedereen wel een keer een notaris nodig. Zakelijk of particulier. Daarom is het goed om te weten dat er een laagdrempelig kantoor in uw regio is met vriendelijke medewerkers waar u terecht kunt voor al uw notariële vragen. U bent van harte welkom.

www.vwdknotarissen.nl

Image
K+V

K+V wil maximaal bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van mens, team en organisatie. Duurzame ontwikkeling van een organisatie begint bij het vinden van de juiste mensen die het best passen bij uw organisatie. Wij begeleiden u hierbij met onze verschillende soorten van dienstverlening. Wilt u alleen delen van het werving- en selectieproces uitbesteden? Dat kan, wij bieden begeleiding en advies op maat, geheel afhankelijk van uw wensen. Onze advisering doen wij op eigen wijze, verrassend en origineel. Als buitenstaander kijken wij met een frisse blik naar welke kandidaat echt bij uw organisatie past. En dat is niet altijd de meest voor de hand liggende keuze. Maar altijd met één doelstelling voor ogen: duurzame ontwikkeling van uw organisatie.

www.kv.nl

Image
Radmer Arbeidsadvies

Met het veelzijdige Radmer Arbeidsadvies BV is initiatiefnemer Paul Bloem (geregistreerd en gecertificeerd arbeidsdeskundige met 20 jaar ervaring in sociale verzekeringen en arbodienstverlening) een betrouwbare en professionele partner voor werkgevers en werknemers in ziekteverzuim, re-integratie- en coachingstrajecten. Vanuit een invoelende, maar ook zakelijke benadering wordt met een arbeidsdeskundige visie geadviseerd wanneer gezocht wordt naar een passende en blijvende oplossing bij arbeidsongeschiktheid, niet-functioneren, arbeidsconflictsituaties of reorganisaties. Vanuit dezelfde arbeidsdeskundige visie worden werkzoekenden begeleid naar een passende functie. U kunt daarbij denken aan outplacement of re-integratie van dreigend arbeidsongeschikten. Ook worden bedrijven geholpen bij een optimale invulling van vacatures.

www.radmer-arbeidsadvies.nl

Image
Kunst of Art

Familiebedrijf met passie voor moderne kunst. Bij kunst of Art kunnen zowel particulieren als bedrijven ook kunst huren voor een vast bedrag per maand.

www.kunstofart.nl

Image
Tandartsenpraktijk Van der Torre

Bij goede mondverzorging hoort ook een regelmatig bezoek aan de tandarts. Hierdoor worden problemen en afwijkingen zoveel mogelijk voorkomen. Goede mondverzorging en hygiëne vormen de basis voor een gezond gebit. Daarom leggen wij in onze praktijk mede het accent preventief onderhoud van uw gebit. Het doel van algemene tandheelkunde is problemen en afwijkingen te verhelpen en om uw gebit gezond te houden. Dat doen we bij Tandartsenpraktijk Van der Torre door problemen en afwijkingen zo natuurgetrouw mogelijk te herstellen.

www.tandartsvdtorre.nl

Image
De Gouden Karper

De Gouden Karper is een van de oudste en meest gerenommeerde horecabedrijven van de Achterhoek. Voor een diner, feest of overnachting bent u van harte welkom!

www.degoudenkarperhummelo.nl

Image
Autobedrijf Overbeek

Autobedrijf Overbeek in Hummelo is sinds 1963 een begrip in de regio. U kunt bij ze terecht voor zowel de aankoop van nieuwe auto's als occasions van alle merken. Daarnaast ook voor reparatie en onderhoud.

www.autobedrijfoverbeek.nl

Image
Hollandrecht

Hollandrecht adviseert ondernemers en particulieren op alle terreinen van het Nederlandse en Duitse recht. De filosofie luidt: tijdige advisering is de beste garantie voor toekomstig succes. Als gevolg daarvan beperken de oplossingen van hollandrecht zich niet slechts tot gefundeerd juridisch advies, maar betrekken zij daarbij alle relevante commerciële aspecten.

www.hollandrecht.nl

Image

Direct kaarten bestellen voor het nieuwjaarsconcert